Годежен пръстен от сребро с диамант – защо не!

Разбира се класиката е злато или дори платина и ние в никакъв случай не искаме да ги умаловажаваме. Напротив, златото придава тежест,необходима за събитие като вашият годеж. Искаме просто да ви дадем една по-различна гледна точка и да оставиме изборът на Вас.

Както вече установихме, важните неща при годежния пръстен са камъка и модела. Случващото се на световните пазари с цените на благородните метали в последните години започва да придава тежест и на среброто като такъв. Цената му за последните  5 години се увеличи 4 пъти! Тази промяна разбира се , се отразява вече и в цената и стойността на сребърното бижу.

От друга страна качеството на сребърните бижута вече не е каквото беше. На пазара вече има много интересни бижута от сребро, не отстъпващи по качество на изработка на златните. Новите технологии доста допринасят в тази посока. Само като един от примерите за това ще дадем родирането – на практика е невъзможно с просто око да се различи родиран сребърен пръстен от родиран пръстен от бяло злато. Родиът е благороден метал , който по галваничен път се нанася като покритие върху изделието. Той му придава красив бял цвят и несе променя с времето.  Това предпазва вашето сребърно бижу и от характерното за среброто потъмняване ( патиниране).

Точно това ще намерите при нас – всички модели  годежни пръстени, които изработваме се изпълняват и от сребро с родиево покритие и с качество на изработка, както при златните пръстени.  Това ни дава право да твърдим с чиста съвест , че сребърните ни годежни пръстени са достойни да носят диамант!

Both comments and pings are currently closed.