Размер на годежният пръстен

Размерът на годежния пръстен е третата важна стъпка в процеса . Разбира се ако не го уцелите от първия път ние ще го коригираме за Вас, но първо това ще Ви причини неудобство да идвате отново до нас и второ искаме да избегнем неудобството на ситуацията ,при която подарявате пръстен и той не става на пръста на любимата Ви. За това ще Ви дадем няколко съвета как да вземете верния размер без да разваляте изненадата.

– Измислете някакъв различен повод и влезте в коя да е бижутерия, включително при нас. Там ще Ви установят размера без проблем;

– Намерете пръстен , който й е по размер и ни го донесете, по него ние ще установим размера;

– Ако не можете да ни го донесете, премерете с шублер или линийка вътрешния му размер в мм. Внимавайте – много често старите пръстени са изкривени в някаква форма или овал, което изкривява резултата. Трябва да Ви предупредим, това е малко по-неточен метод  , но върши работа.

– Можете вие да пробвате на вас нейния пръстен и да запомните до къде и до колко Ви става, след което при нас ще мерите нашите мерки ,докато намерите халката, която Ви става по същия начин;

– Още една идея – с лентичка около пръста й. Лентичката трябва да е неразтегаема. Имайте в предвид , диаметъра на пръста на кокълчето обикновено е по-голям от този на вътрешната част на пръста, където стои халката. Трябва да вземете и двата, тъй като ако пръстена не мине през кокълчето , няма как да влезе на пръста. Използвайте този метод в краен случай, ако всички по-горе описани не стават.

Both comments and pings are currently closed.