Стилен годежен пръстен с диамант

Изключително стилен и елегантен годежен пръстен с диамант.  Може да бъде изработен с камък с размери между 3 и 5 мм, което позволява да изберете пръстен с цена според бюджета си.

Годежен пръстен с каталожен номер N 428

 

IMG_4279        IMG_4281

 

Пръстена се изработва от бяло или жълто злато 14 карата, по ваш размер.

Цена с циркон : 239 лв.
Цената на златните пръстени зависи от техния грамаж и актуалната борсова цена на златото, поради което фирмата си запазва правото да промени офертната цена преди поръчката ви, според актуалните условия на пазара.

Цена с диамант :
I вариант – 699 лв с Диамант : ф 3,08 мм , 0,099 ct , VS2 , H
II вариант – 819 лв , с Диамант ф 3,30 мм , 0,139 ct , SI1, H
Цената на пръстена с диамант зависи от камъка , който си изберете и най-общо се формира от сбора на цената на златния пръстен (с циркон) плюс цената на диаманта. Можете да си изберете диамант от ТУК . Ако не намирате желания от вас камък в нашата листа, можете да ни отправите запитване за камък с желаните от вас параметри.
Срок на доставка – Годежните пръстени с диамант се изработват с приоритет при нас и срока за тях е само 3 работни дни. Всички други поръчки изпълняваме в срок от 7 работни дни след поръчката ви.
Как да определите кой размер пръстен ви е необходим – може да видите какво сме писали на тази ТЕМА, в опит да сме ви полезни.
Ако имате въпроси или искате да поръчате, можете да се свържете с нас от ТУК .
Можете да разгледате другите ни предложения за годежни пръстени в сайта ни на www.diddo.bg

 

Both comments and pings are currently closed.